Ndërsa Shën Valentini mund të duket pak më ndryshe këtë vit, kjo nuk do të thotë që ju nuk mund të përfshiheni në ndonjë argëtim familjar për të krijuar dhuratën e përsosur të Shën Valentinit për të dashurin tuaj! Qoftë ky një partner, një anëtar i familjes, mik apo dikush që ka pasur shumë kuptim për ju kohët e fundit, pse të mos e bëni ditën e tyre dhe të krijoni një nga dhuratat e mëposhtme?

  1. Shishe me flluska me ilaçin e dashurisë – përgatisni ato kavanoza dhe shishe qelqi boshe me një dizajn të veçantë me flluska me ilaçin e dashurisë! Dekorojini me fjongo, xixa ose etiketa dhuratash dhe mbusheni me flluska ose parfume dhe do të keni dhuratën perfekte të personalizuar të Shën Valentinit!
  2. Gatuani me dashuri – çfarë mënyrë më të mirë për t’i bërë të ditur dikujt se çfarë do të thotë për ju me disa gatime për Shën Valentin! Ne e duam pamjen e ëmbëlsirave dhe biskotave, dhe nëse dëshironi ta çoni dhuratën tuaj një hap më tej, mund të bëni kutinë tuaj për t’i dhuruar ato – marrësi juaj me siguri do ta pëlqejë këtë dhuratë të bërë vetë!
  3. Vazoja e Shën Valentinit – lulet janë dhurata klasike për Shën Valentin – por pse mos të luani me imagjinatën tuaj dhe të personalizoni vazon tuaj? Ne mund t’ju sygjerojmë një vazo të dashur me shami dhe spango, e cila kërkon materiale minimale dhe sigurisht që do t’i ndriçojë ditën e njerëzve tuaj të dashur.
  4. Mbajtëse farash – dëshironi të dhuroni diçka vërtet unike këtë Shën Valentin? Me pranverën në prag, kavanozat për mbajtjen e farave janë një dhuratë e vogël e mrekullueshme për t’i bërë dikujt, por gjithashtu janë një justifikim i shkëlqyeshëm për ta përfshirë të voglin tuaj me një kopshtari të lehtë!

Çanta të ëmbla muslin – trajtojini të dashurit tuaj me ëmbëlsirat e tyre të preferuara këtë Shën Valentin – gjithçka që duhet të bëni është të mbushni një çantë muslin me ëmbëlsirën tuaj të zgjedhur dhe t’i shtoni një prekje të personalizuar çantave me disa etiketa dhuratash ose një vulë në formë zemre, dhe voila!