Colief Baby Scalp Oil2021-11-22T19:20:37+00:00
Mirë se erdhët në Colief.al

Colief Baby Scalp Oil

Me vaj trëndafili, kamomil dhe vitaminë E, Colief Baby Scalp Oil është formuluar për të hidratuar dhe qetësuar butësisht lëkurën dhe skalpin e foshnjës tuaj. Foshnjat shquhen për lëkurën e tyre super të butë, por ato zakonisht mund të zhvillojnë skalpe të thatë ose të krisur, veçanërisht në vitin e parë. Vaji i kokës së foshnjës Colief është formuluar, me përbërës të ardhur nga natyra, duke përfshirë vajin e trëndafilit dhe kamomilin, për të hidratuar dhe qetësuar butësisht lëkurën dhe skalpin e foshnjës tuaj. Thjesht masazhoni vajin në lëkurën ose skalpin e foshnjës dhe kjo përzierje hidratuese përthithet shpejt, duke ndihmuar në zbutjen dhe pastrimin e koreve të kokës ose lëkurës së ciflosur. I krijuar me përbërës ushqyes me bazë bimore që janë mjaft të butë për t’u përdorur që nga lindja, Colief Baby Scalp Oil ndihmon në mbrojtjen e gjendjes së lëkurës së foshnjës tuaj.

Bli Tani

E bërë nga Mirësia

Colief Baby Scalp Oil është bërë me përbërës ushqyes mjaftueshëm të butë për t’u përdorur që nga data e plotë ee lindjes.

Vaji i trëndafilit – Një hidratues i lehtë që përmban acide yndyrore esenciale Omega 3 dhe Omega 6, i cili mendohet se ndihmon në hidratimin e lëkurës

Kamomili – I njohur për vetitë e tij qetësuese, kamomili mendohet se ndihmon në qetësimin e lëkurës

Vitamina E – Një antioksidant natyral, që mendohet se ndihmon në qetësimin dhe mbrojtjen e lëkurës

Si të përdorni Colief Baby Scalp Oil

  • Hidhni pak vaj në duart tuaja ose direkt në skalpin e foshnjës tuaj.
  • Masazhojeni butësisht vajin në lëkurën e kokës për të hidratuar lëkurën e thatë të ciflosur.
  • Ju gjithashtu mund të provoni të përdorni një furçë të butë në skalp për të ndihmuar në heqjen e lëkurës së ciflosur.
Më shumë informacion për Colief Baby Scalp Oil

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë

Shkoni në faqen tonë në Facebook; do të gjeni shumë foto të bukura të foshnjave dhe histori të bukura të ndara nga nënat dhe baballarët e komunitetit tonë. Ne gjithashtu kemi shumë konkurse emocionuese dhe dhurata për ju!

Lexoni Blogun

Më shumë Blog Poste

References:

1. Houghton, LA. Vieth, R. (2006) The case against ergocalciferol (vitamin D2) as a vitamin supplement. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17023693.
2. Infant and Toddler Forum (2014) Preventing Vitamin D Deficiency in Toddlers https://www.infantandtoddlerforum.org/media/upload/pdf-downloads/4.7_Preventing_Vitamin_D_ Deficiency_in_Toddlers.pdf.
3. Public Health England and Food Standards Agency (2014) National Diet and Nutrition Survey: results from Years 1 to 4 (combined) of the rolling programme for 2008 and 2009 to 2011 and 2012 https://www.gov.uk/government/statistics/national-diet- and-nutrition-survey-results-from-years-1-to-4-combined-of-the-rollingprogramme- for-2008-and-2009-to-2011-and-2012.
4. Public Health England (2016) PHE publishes new advice on vitamin D. https://www.gov.uk/government/news/phe-publishes-new-advice-on-vitamin-d
5. NHS (2017) Vitamin D. http://www.nhs.uk/Conditions/vitamins-minerals/Pages/Vitamin-D.aspxtings.

Go to Top