Colief Infant Drops2021-12-18T19:32:30+00:00
Mirë se erdhët në Colief.al

Colief Infant Drops

Ndihmoni në lehtësimin e simptomave të dhimbjes së barkut me Colief

Dhimbja e barkut tek foshnjat mund të ketë shumë shkaqe. Në disa raste, shkaktohet nga intoleranca e përkohshme e laktozës. Kjo është kur foshnjat nuk janë në gjendje të shpërbëjnë plotësisht laktozën, një sheqer kompleks në qumështin e gjirit dhe formulën e foshnjave. Kjo mund të shkaktojë siklet të njohur zakonisht si dhimbje barku dhe të karakterizuara nga periudha të gjata të të qarit. Të përshtatshme që nga lindja, Colief Infant Drops janë krejtësisht natyrale dhe ndihmojnë në zbërthimin e laktozës në sheqerna më të thjeshta, glukozë dhe galaktozë, duke e bërë më të lehtë për fëmijën tuaj të tresë ushqimet e tyre dhe duke reduktuar shqetësimin e tyre.

I besuar nga nënat dhe i rekomanduar nga profesionistët e kujdesit shëndetësor për më shumë se njëzet vjet, Colief Infant Drops përmban enzimë laktazë dhe mund të përdoret sa herë që ushqeni fëmijën tuaj, qoftë me qumësht gjiri të shtrydhur ose me formulë për foshnjat. Rreth tre deri në katër muaj, sistemi tretës i foshnjës do të përballet më mirë me laktozën dhe zakonisht simptomat do të zhduken. Megjithatë, nëse simptomat vazhdojnë, ju mund të vazhdoni të përdorni Colief Infant Drops për aq kohë sa është e nevojshme.

Bli Tani

Si të përdorni Colief

Pikat e foshnjave Colief janë të përshtatshme për t’u përdorur që nga lindja dhe mund të përdoren nëse një foshnjë ushqehet me gji ose me qumësht artificial. Ndiqni gjithmonë udhëzimet e prodhuesit kur përgatisni formulën e foshnjës tuaj.

Opsionet e të ushqyerit Numri i pikave Si të përdorni Colief
Ushqyerja me gji dhe Colief 4 pika

 • Shtypni disa lugë qumësht gjiri në një enë të sterilizuar.
 • Shtoni 4 pika Colief Infant Drops.
 • Jepini këtë foshnjës tuaj në një lugë të sterilizuar përpara se të filloni ushqyerjen me gji.
 • Ushqeni me gji si normalisht.
Përdorimi i Colief me qumësht artificial 4 Pika

 • Përgatitni formulën e foshnjës tuaj sipas udhëzimeve të prodhuesit.
 • Shtoni 4 pika Colief Infant Drops në formulën e ngrohtë (jo të nxehtë).
 • Prisni 30 minuta, duke tundur formulën herë pas here, më pas ushqeni foshnjën tuaj normalisht, duke u siguruar që formula të jetë në temperaturën e duhur.
 • Hidhni çdo formulë të papërdorur.
Përgatitja e formulës paraprakisht duke përdorur Colief 2 Pika

 • Përgatitni formulën e foshnjës tuaj sipas udhëzimeve të prodhuesit.
 • Shtoni 2 pika pika Colief Infant në formulën e ngrohtë (jo të nxehtë).
 • Ruajeni në frigorifer për të paktën 4 orë para përdorimit dhe përdoreni brenda 12 orëve.
 • Ushqeni foshnjën tuaj si normalisht duke u siguruar që formula të jetë në temperaturën e duhur.
 • Hidhni çdo formulë të papërdorur.
Përdorimi i Colief me formulë të gatshme 4 Pika

 • Ngrohni formulën.
 • Shtoni 4 pika Colief Infant Drops në formulën e ngrohtë (jo të nxehtë).
 • Prisni 30 minuta, duke tundur formulën herë pas here, më pas ushqeni foshnjën tuaj normalisht, duke u siguruar që formula të jetë në temperaturën e duhur.
 • Hidhni çdo formulë të papërdorur.

Këshillat kryesore për trajtimin e dhimbjeve të barkut

1. Edhe pse është shqetësuese, gjëja më e rëndësishme që duhet mbajtur mend nëse foshnja juaj është prekur nga dhimbja e barkut është të qëndroni të qetë.

2. Prezantoni një rutinë qetësuese rreth kohës së ditës kur dhimbja e barkut e foshnjës tuaj është zakonisht në gjendjen më të keqe, që është zakonisht në mbrëmje.

3. Mbani një regjistër të rasteve kur dhimbjet e barkut të foshnjës tuaj janë në gjendjen më të keqe – mund të jeni në gjendje të gjeni ndonjë shkaktar, duke ju lejuar të kuptoni më mirë se si të lehtësoni simptomat.

4. Pavarësisht natyrës karakteristike të të qarit, mund të jetë e mundur të reduktohen simptomat e dhimbjes së barkut duke provuar teknika të ndryshme qetësuese, pasi disa foshnje mund t’i përgjigjen më mirë disa teknikave sesa foshnja të tjera. Ju mund të gjeni të dobishme disa nga informacionet më poshtë si:

 • Mbajtja e foshnjës gjatë kohës së të qarit
 • Mbajtja e fëmijës në një fashë
 • Lëvizje të buta, të tilla si lëkundjet, shtytja e tyre në një karrocë fëmijësh ose lëvizja me makinë
 • Zhurma në sfond, si fshesa me korrent, tharëse flokësh ose lavatriçe
 • Të vendosni në sfond tinguj të lehtë dhe të vazhdueshëm
 • Një banjë e ngrohtë
 • Masazhi për bebe

Podcast: Kuptimi i dhimbjes së barkut dhe si të përballeni

Video të dobishme

Për të zbuluar se si të lehtësoni dhimbjet e barkut, trajtoni simptomat dhe shikoni videot e ekspertëve nga mjekja e pavarur, Dawn Kelly, shikoni më poshtë.

When should I see a GP/ doctor about my crying baby?
Why do babies cry?
How do I know if my baby has colic?
How to soothe babies with colic

Lajmet e fundit

Pasi u testuan nga 100 prindër dhe një panel ekspertësh në një gamë të gjerë fushash në lidhje me prindërimin dhe fëmijët, dizajnin e produktit dhe kujdesin shëndetësor, National Parenting Product Awards zbuloi rezultatet e Çmimeve 2020.

Colief Vitamin D3 Drops ka fituar medaljen e bronztë në Çmimet Kombëtare të Produkteve Prindërore ( National Parenting Product Awards).

Më shumë informacion për Colief Infant Drops

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë

Shkoni në faqen tonë në Facebook; do të gjeni shumë foto të bukura të foshnjave dhe histori të bukura të ndara nga nënat dhe baballarët e komunitetit tonë. Ne gjithashtu kemi shumë konkurse emocionuese dhe dhurata për ju!

Lexoni Blogun

Më shumë Blog Poste

References:

1. Houghton, LA. Vieth, R. (2006) The case against ergocalciferol (vitamin D2) as a vitamin supplement. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17023693.
2. Infant and Toddler Forum (2014) Preventing Vitamin D Deficiency in Toddlers https://www.infantandtoddlerforum.org/media/upload/pdf-downloads/4.7_Preventing_Vitamin_D_ Deficiency_in_Toddlers.pdf.
3. Public Health England and Food Standards Agency (2014) National Diet and Nutrition Survey: results from Years 1 to 4 (combined) of the rolling programme for 2008 and 2009 to 2011 and 2012 https://www.gov.uk/government/statistics/national-diet- and-nutrition-survey-results-from-years-1-to-4-combined-of-the-rollingprogramme- for-2008-and-2009-to-2011-and-2012.
4. Public Health England (2016) PHE publishes new advice on vitamin D. https://www.gov.uk/government/news/phe-publishes-new-advice-on-vitamin-d
5. NHS (2017) Vitamin D. http://www.nhs.uk/Conditions/vitamins-minerals/Pages/Vitamin-D.aspxtings.

Go to Top