Ndërsa kjo periudhë e Krishtlindjeve do të ndihet pak më ndryshe këtë vit, dhe me shumë kufizime ende në fuqi, është e rëndësishme të siguroheni që jeni ende duke dalë dhe duke shijuar pushimet tuaja të merituara të Krishtlindjeve. Kjo është arsyeja pse ne kemi renditur disa nga sugjerimet tona kryesore për pika të bukura në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar për një shëtitje të bukur dimërore këtë sezon! Ky do të jetë një shans i shkëlqyeshëm për ju që të vlerësoni natyrën në këtë periudhë të bukur të vitit, duke ju futur në frymën festive. Pra, qëndroni ngrohtë, mbushni filxhanin tuaj me një pije të nxehtë dhe shijoni peizazhin e freskët me familjen tuaj këtë dimër!

 

  1. Voskopojë
  2. Razëm
  3. Lugina e Valbonës
  4. Parku kombëtar i Thethit
  5. Lurë
  6. Fshati i Bogës, Kosovë
  7. Dardha
  8. Mavrova, Maqedoni e Veriut
  9. Brezovica
  10. Dajti