Mirë se erdhët në Colief.al

Historia e Colief

Nga erdhi Colief dhe ku filluam

Crosscare Limited

Me seli në Dublin, Irlandë, Crosscare Limited është një prodhues dhe shpërndarës kryesor i produkteve cilësore pa recetë (OTC). Crosscare Limited prodhon dhe shpërndan produkte të kujdesit shëndetësor në të gjithë Evropën, Azinë, Afrikën dhe SHBA-në. Kompania ka filiale në Mbretërinë e Bashkuar dhe Singapor dhe një biznes shpërndarjeje në Afrikën e Jugut, Skymed Pty Ltd. Duke ofruar një gamë të gjerë produktesh, të cilat përfshijnë preparate enzimash, kremra, suplemente ushqimore dhe produkte kozmetike, strategjia e kompanisë është e fokusuar në familjet e reja dhe nevojat e tyre të përditshme.

Ekspertë në shëndetin e foshnjave, njohuritë shkencore të Crosscare Limited dhe ekspertiza e provuar në intolerancën e përkohshme të laktozës informuan zhvillimin e Colief Infant Drops gati dy dekada më parë. Sot është trajtimi më i zakonshëm i përshkruar për dhimbje barkut të foshnjave në Mbretërine e Bashkuar dhe rekomandohet gjerësisht nga mjekë të ndryshëm. Crosscare Limited ofron një gamë produktesh nën markën Colief, duke përfshirë pikat Colief Vitamin D3, Colief Baby Oil për kokën dhe kremin hidratues Colief Mum To Be.

Provat laboratorike të Colief

Provat fillestare spitalore në Cork treguan se produkti kishte një efekt të theksuar te foshnjat me një ndjeshmëri të përkohshme ndaj laktozës. Prova ishte e vogël, por rezultatet ishin domethënëse dhe u botuan në Journal of Human Nutrition and Dietetics në shtator 1998. Ata treguan se duke zbërthyer pjesën më të madhe të laktozës në ushqimin e foshnjës duke shtuar pika të enzimës së laktazës në qumësht për disa orë para ushqyerjes, orët e të qarit u reduktuan ndjeshëm. Këto rezultate u konfirmuan nga një provë e mëvonshme, më e madhe në Spitalin Guys në Londër, botuar në tetor 2001.

Na kontaktoni

PËR MË SHUMË INFORMACION

Ju lutem na shkruani në email-in
porosi@prime-distributor.al

Tel:

PËRFAQESUES PËR SHQIPËRINË

PRIME – DISTRIBUTOR SH.P.K
Rruga Jordan Misja
Kompleksi Usluga
Tirane 1001
Albania

ZYRA QENDRORE

The Herbert Building
The Park, Carrickmines
Dublin D18 K8Y4
Ireland