Colief Vitamin C Drops2021-11-22T20:12:02+00:00
Mirë se erdhët në Colief.al

Colief Vitamin C Drops

Përforcim ditor i imunitetit

Kur bëhet fjalë për mbështetjen e shëndetit të përgjithshëm të fëmijëve të vegjël, vitamina C luan një rol të rëndësishëm. Kjo është arsyeja pse Colief ka krijuar Colief Vitamin C Drops, për t’ju ndihmuar të mbështesni mirëqenien e fëmijës suaj në vitet e hershme. Përveç mbështetjes së sistemit imunitar dhe përthithjes së hekurit, Vitamina C gjithashtu ndihmon në prodhimin e kolagjenit, i cili është i nevojshëm për formimin e enëve të gjakut, kockave, kërcit, mishrave të dhëmbëve, lëkurës dhe dhëmbëve. Të gjitha të rëndësishme për zhvillimin e fëmijëve të vegjël.

I përshtatshëm për të gjithë familjen, Colief Vitamin C Drops është një suplement ushqimor i pasur me vitaminë C dhe pa maja, gluten, misër, niseshte, grurë, arra, soje dhe bulmet. E shtuar lehtësisht në qumësht ose lëng, mund të merret nga fëmijët e moshës një vjeç e lart. Colief Vitamina C Drops është një suplement ditor i përshtatshëm, pa sheqer dhe prodhohet pa shije, ngjyra ose konservues artificialë.

Këshillat kryesore për marrjen e mjaftueshme të vitaminës C:

  • Vitamina C është një vitaminë thelbësore, që do të thotë se trupi juaj nuk mund ta prodhojë atë. Është e tretshme në ujë dhe gjendet në shumë fruta dhe perime, duke përfshirë portokajt, luleshtrydhet, kivit, specat, brokolit, lakrat jeshile dhe spinaqin. Përpiquni t’i përfshini këto ushqime në dietën tuaj dhe të fëmijës suaj.
  • Hani frutat dhe perimet tuaja të gjalla sa herë që të jetë e mundur. Kur i gatuani, ju zhvishni ushqimin nga disa nga lëndët ushqyese të tij jetike. Gatimi ndikon veçanërisht në vitaminat e tretshme në ujë, si vitamina C. Mbani një tas me fruta të pasura me vitaminë C në shtëpi për t’i përdorur herë pas here.
  • Vitamina D është e rëndësishme për fuqinë dhe zhvillimin e kockave, kështu që është veçanërisht e rëndësishme për foshnjat dhe fëmijët. Rritja e niveleve të vitaminës D të fëmijës suaj e mbron atë nga efektet më serioze të mungesës, siç është rakitizmi me çrregullimin e kockave në fëmijëri.
Bli Tani

Si të përdorim Colief Vitamin C Drops

Hidhni disa pika Colief Vitamin C Drops në çaj, lëngje ose qumësht njëlloj siç janë përcaktuar në tabelën e mëposhtme

Mosha Marrja e rekomanduar ditore: dhe përmbajtja e vitaminës C VRLU%*
1-3 vjeç Deri në 9 pika (45 mg) 56%
4-14 vjeç Deri në 10 pika (50 mg) 63%
15-18 vjeç Deri në 15 pika (75 mg) 94%
18+ vjeç Deri në 20 pika  (100 mg) 125%

VRLU *Vlera e referencës së lëndëve ushqyese

Mos e tejkaloni marrjen e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është një zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Konsumimi i tepërt mund të prodhojë efekte laksative.

Më shumë informacion për Vitamin C Drops

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë

Shkoni në faqen tonë në Facebook; do të gjeni shumë foto të bukura të foshnjave dhe histori të bukura të ndara nga nënat dhe baballarët e komunitetit tonë. Ne gjithashtu kemi shumë konkurse emocionuese dhe dhurata për ju!

Lexoni Blogun

Më shumë Blog Poste

References:

1. Houghton, LA. Vieth, R. (2006) The case against ergocalciferol (vitamin D2) as a vitamin supplement. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17023693.
2. Infant and Toddler Forum (2014) Preventing Vitamin D Deficiency in Toddlers https://www.infantandtoddlerforum.org/media/upload/pdf-downloads/4.7_Preventing_Vitamin_D_ Deficiency_in_Toddlers.pdf.
3. Public Health England and Food Standards Agency (2014) National Diet and Nutrition Survey: results from Years 1 to 4 (combined) of the rolling programme for 2008 and 2009 to 2011 and 2012 https://www.gov.uk/government/statistics/national-diet- and-nutrition-survey-results-from-years-1-to-4-combined-of-the-rollingprogramme- for-2008-and-2009-to-2011-and-2012.
4. Public Health England (2016) PHE publishes new advice on vitamin D. https://www.gov.uk/government/news/phe-publishes-new-advice-on-vitamin-d
5. NHS (2017) Vitamin D. http://www.nhs.uk/Conditions/vitamins-minerals/Pages/Vitamin-D.aspxtings.

Go to Top