All Video2021-11-23T23:08:08+00:00
Mirë se erdhët në Colief.al

Nga kujdesi qetësues i lëkurës deri në lehtësimin nga dhimbjet e barkut, Colief® është aty për fëmijën tuaj.
Mëso më shumë

Koleksioni i videove të Colief

Tema: Dhimbja e barkut tek foshnjat

Tema: Pikat e foshnjave Colief

Tema: Koret e qumështit dhe skalpi i ciflosur

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë

Shkoni në faqen tonë në Facebook; do të gjeni shumë foto të bukura të foshnjave dhe histori të bukura të ndara nga nënat dhe baballarët e komunitetit tonë. Ne gjithashtu kemi shumë konkurse emocionuese dhe dhurata për ju!

Lexoni Blogun

Më shumë blog poste
Go to Top