Colief Vitamin D3 Drops2021-12-18T20:16:39+00:00
Mirë se erdhët në Colief.al

Colief Vitamin D3 Drops

Vitamina e diellit për mbështetjen e imunitetit

Vitamina D kontribuon në rritjen dhe zhvillimin normal të kockave tek fëmijët dhe ruajtjen e rritjes së kockave tek të rriturit. Gjithashtu ndihmon në ruajtjen e funksionit normal të sistemit imunitar. Vitamina D mund të përthithet nëpërmjet marrjes së ushqimit ose mund të formohet në lëkurë nën ndikimin e dritës së diellit. Megjithatë, një mungesë është e mundur dhe në shumë raste kërkohet një sasi shtesë e vitaminës D.

Këshillat kryesore për marrjen e mjaftueshëm të vitaminës D

  • Sigurohuni që ju dhe fëmijët tuaj të kaloni pak kohë jashtë çdo ditë gjatë muajve të verës përpara se të aplikoni krem ​​kundër diellit. Duhet të përdoret krem ​​kundër diellit për të parandaluar djegien nga dielli.
  • Disa ushqime janë të pasura me vitaminë D, duke përfshirë kosin, disa drithëra dhe buka. Mundohuni t’i përfshini këto në dietën tuaj dhe hani peshk me vaj një ose dy herë në javë.
  • Merrni një suplement ditor të vitaminës D3

Vitamina D është e rëndësishme për fuqinë dhe zhvillimin e kockave, kështu që është veçanërisht e rëndësishme për foshnjat dhe fëmijët. Rritja e niveleve të vitaminës D të fëmijës suaj e mbron atë nga efektet më serioze të mungesës, siç është rakitizmi, një çrregullim i kockave në fëmijëri.

I përshtatshëm për të gjithë familjen, Colief® Vitamin D3 Drops është një suplement ushqimor i pasur me vitaminë D3 dhe zgjidhja ideale për sigurimin e dozës së kërkuar të vitaminës D3. Pikat nuk përmbajnë aromatizues, sheqer të shtuar, konservues ose ngjyrues.

Bli Tani

Si të përdorni pikat Colief Vitamin D3 Drops

Përzieni pikat Colief® Vitamin D3 me ushqim ose pije. Në rastin e foshnjave, ato mund të jepen edhe direkt nga goja.

Mos e tejkaloni marrjen e rekomanduar. *I papërshtatshëm për foshnjat që konsumojnë 500 ml ose më shumë qumësht formula në ditë. Një suplement ushqimore nuk është një zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Nëse keni ndonjë shqetësim në lidhje me marrjen e vitaminës D ose dhënien e saj foshnjave/fëmijëve të vegjël, duhet të kërkoni këshilla mjekësore profesionale.

Më shumë informacion për Vitamin C Drops

Bëhuni pjesë e komunitetit tonë

Shkoni në faqen tonë në Facebook; do të gjeni shumë foto të bukura të foshnjave dhe histori të bukura të ndara nga nënat dhe baballarët e komunitetit tonë. Ne gjithashtu kemi shumë konkurse emocionuese dhe dhurata për ju!

Lexoni Blogun

Më shumë Blog Poste

References:

1. Houghton, LA. Vieth, R. (2006) The case against ergocalciferol (vitamin D2) as a vitamin supplement. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17023693.
2. Infant and Toddler Forum (2014) Preventing Vitamin D Deficiency in Toddlers https://www.infantandtoddlerforum.org/media/upload/pdf-downloads/4.7_Preventing_Vitamin_D_ Deficiency_in_Toddlers.pdf.
3. Public Health England and Food Standards Agency (2014) National Diet and Nutrition Survey: results from Years 1 to 4 (combined) of the rolling programme for 2008 and 2009 to 2011 and 2012 https://www.gov.uk/government/statistics/national-diet- and-nutrition-survey-results-from-years-1-to-4-combined-of-the-rollingprogramme- for-2008-and-2009-to-2011-and-2012.
4. Public Health England (2016) PHE publishes new advice on vitamin D. https://www.gov.uk/government/news/phe-publishes-new-advice-on-vitamin-d
5. NHS (2017) Vitamin D. http://www.nhs.uk/Conditions/vitamins-minerals/Pages/Vitamin-D.aspxtings.

Go to Top