Milkaid për intolerancën ndaj laktozës
Milkaid® mbështet tretjen, kështu që ju mund të shijoni edhe një herë përfitimet e qumështit dhe produkteve të qumështit. Të vuash nga intoleranca ndaj laktozës deri vonë nënkuptonte heqjen dorë nga qumështi dhe produktet e qumështit dhe nga lëndët ushqyese, mineralet dhe vitaminat e rëndësishme që ato ofrojnë. Qumështi përmban vitamina A, B1, B12 & D dhe është një burim i pasur i kalciumit, i cili është thelbësor për rritjen e kockave dhe dhëmbëve tek fëmijët, si dhe parandalimin e osteoporozës tek të rriturit. Edhe shumë ushqime të tjera përmbajnë laktozë, listën e të cilave mund ta gjeni këtu – do të habiteni.
Milkaid bie…
Pikat Milkaid® përmbajnë enzimën laktazë, e cila është një enzimë natyrale e sigurt që gjendet normalisht në sistemin tretës. Veprimi i tij shprehet në zbërthimin e laktozës komplekse të sheqerit të qumështit në dy sheqerna më të tretshëm – glukozë dhe galaktozë. Kështu që ju mund të shijoni përsëri qumështin dhe produktet e qumështit pa u shqetësuar. Thjesht shtoni tre pika Enzyme Lactase Milkaid® në 570 ml. qumësht. Tundeni butësisht dhe vendoseni në frigorifer për 24 orë. Qumështi do të jetë gati për t’u gatuar dhe për t’u shtuar në pije dhe drithëra mëngjesi, të nxehtë dhe të ftohtë. Tri pika do të zvogëlojnë laktozën me 70%, e cila është e mjaftueshme për shumicën e njerëzve. Ne sugjerojmë të filloni me gjashtë pika, të cilat do të sigurojnë heqjen e laktozës 90% dhe t’i zvogëloni pikat derisa të gjeni sasinë që funksionon më mirë për ju. Rekomandojmë që fëmijët e vegjël të fillojnë me 10 pika për 570 ml. , i cili do të largojë laktozën 100%, dhe më pas do të reduktojë me një pikë në të njëjtën kohë.
… dhe tableta të përtypshme
Tabletat Milkaid® përmbajnë enzimën laktazë, kanë aromë mjedër dhe mund të përtypen. Çdo tabletë përmban laktazë në sasinë 3000 ALU /njësi laktazë/ dhe është pa aromë artificiale, gluten, maja ose laktozë. Enzima laktazë përmirëson zbërthimin e laktozës tek njerëzit tek të cilët ky proces është i dëmtuar. Tabletat Milkaid® janë krijuar për t’i rezistuar acidit të stomakut dhe janë të përshtatshme për t’u marrë kur hani jashtë. Përtypni 1-2 tableta menjëherë përpara se të konsumoni ushqime që përmbajnë laktozë. Ju mund të merrni aq tableta sa janë të nevojshme për nevojat tuaja, por doza para vaktit nuk duhet të kalojë gjashtë tableta.
Milkaid pika 15 ml për intolerancën ndaj laktozës për fëmijët mbi 1 vjeç dhe të rriturit
Pikat Milkaid® përmbajnë 4500 FCC NLU/g (me pH7 neutrale) njësi laktaze aktive nga majaja Kluyveromyces lactis e tretur në ujë dhe glicerinë si stabilizues. Veprimi i tyre shprehet në zbërthimin e laktozës komplekse të sheqerit të qumështit në dy sheqerna më lehtësisht të tretshëm – glukozë dhe galaktozë. Kështu që ju mund të shijoni përsëri qumështin dhe produktet e qumështit pa u shqetësuar.
Thjesht shtoni 3 pika Milkaid® në një maksimum prej 500 ml qumësht dhe tundeni butësisht. Lëreni në frigorifer për të paktën 4 / maksimumi 24 orë. Gjatë kësaj periudhe, laktoza do të shpërbëhet në sheqerna të thjeshtë lehtësisht të tretshëm – glukozë dhe galaktozë, dhe qumështi do të jetë gati për konsum, gatim, shtim në pije, drithëra mëngjesi, etj., të nxehtë dhe të ftohtë.
Doza e zakonshme është 6 pika për 1 litër qumësht për 24 orë, pas së cilës qumështi konsumohet ose përdoret, sipas dëshirës dhe zakoneve të personit.
Qumështi i trajtuar me laktazë ka të njëjtën vlerë ushqyese, por lloji i sheqerit të qumështit (laktoza) është ndryshuar dhe qumështi ka një shije pak më të ëmbël. Qumështi i trajtuar me enzimën laktazë mund të përdoret saktësisht në të njëjtën mënyrë si qumështi i zakonshëm në pije, për gatim, për të bërë kos, akullore ose për t’u konsumuar drejtpërdrejt.
Pavarësisht nëse qumështi është i plotë, i skremuar apo jetëgjatë, ai mund të përpunohet në mënyrë efikase dhe të sigurt pa frikën e simptomave të pakëndshme. Tri pika do të zvogëlojnë laktozën me 70%, e cila është e mjaftueshme për shumicën e njerëzve.
6 pika në 24 orë do të garantojnë ndarjen e laktozës dhe prodhimin e qumështit pa laktozë.
Zvogëloni pikat gradualisht derisa të gjeni sasinë që funksionon më mirë për ju.
* Ne rekomandojmë që për fëmijët e vegjël shtimi i parë i pikave të fillojë me 10 pika për maksimum 500 ml, të cilat do të zbërthejnë laktozën 99,99%, d.m.th. qumështi është plotësisht pa laktozë, pastaj zvogëloni një pikë derisa të arrihet doza optimale.
Pikat funksionojnë vetëm në qumësht! I shtohen qumështit! Milkaid® përmban enzimë laktazë e cila shkatërrohet nga temperatura e lartë, shtoni në qumësht të ngrohtë dhe jo të nxehtë. Mos i merrni pikat direkt nga goja. Mos i shtoni në ujë, lëng ose çaj, pikat veprojnë në qumësht. Përgatitni gjithmonë formulën për foshnjat sipas udhëzimeve të prodhuesit.
Shijojeni përsëri qumështin me pika Milkaid®!
Milkaid bie
Produktet janë suplemente ushqimore, që nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme. Të ruhet në një temperaturë deri në 25°C në një vend të thatë të paarritshëm për fëmijët e vegjël. Pas hapjes, pikat ruhen në frigorifer për të ruajtur aktivitetin e enzimës për një periudhë 3 mujore. Që të mos ngrijë. Pas hapjes, tabletat ruhen në temperaturën e dhomës. Mos e përdorni pas datës së skadencës të shënuar në paketim dhe nëse filmi mbrojtës i shishkës është thyer.
Enzima e laktazës në Milkaid® rrjedh nga maja natyrale dhe është plotësisht e sigurt.
Doza maksimale e lejuar ditore është 64 pika. Ju lutemi mos e tejkaloni dozën maksimale të treguar ditore!
Tableta përtypëse Milkaid, për fëmijë mbi 3 vjeç dhe të rritur
Tabletat e përtypshme Milkaid® përmbajnë enzimën laktazë dhe kanë aromë mjedër. Çdo tabletë përmban 3000 FCC ALU/g (me pH acid<7) njësi aktive të laktazës dhe është pa aromë artificiale, gluten, maja ose laktozë. Enzima laktazë përmirëson zbërthimin e laktozës tek njerëzit me intolerancë të përkohshme ose jo të laktozës.
Tabletat Milkaid® janë krijuar për të shpërbërë laktozën kur ajo ndodhet në stomak nën ndikimin e acideve të stomakut. Ato janë të përshtatshme për t’u marrë nëse hani jashtë ose merrni ushqime të forta që përmbajnë laktozë. Përtypni 1-2 tableta menjëherë me ushqime që përmbajnë laktozë. Kjo sasi zakonisht është e mjaftueshme për të ndihmuar asimilimin e laktozës. Ju mund të rrisni sasinë e tabletave sipas nevojës për nevojat tuaja, por një dozë e vetme nuk duhet të kalojë gjashtë tableta.
Shijoni përsëri qumështin me tabletat Milkaid
Tableta përtypëse Milkaid
Produktet janë suplemente ushqimore, që nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të larmishme. Të ruhet në një temperaturë deri në 25°C në një vend të thatë të paarritshëm për fëmijët e vegjël. Pas hapjes, pikat ruhen në frigorifer për të ruajtur aktivitetin e enzimës për një periudhë prej 6 javësh. Që të mos ngrijë. Pas hapjes, tabletat ruhen në temperaturën e dhomës. Mos e përdorni pas datës së skadencës të shënuar në paketim dhe nëse filmi mbrojtës i shishkës është thyer.
Enzima e laktazës në tabletat e përtypshme Milkaid rrjedh nga maja natyrale dhe është plotësisht e sigurt.
Станете част от нашата общност
Харесайте и следвайте нашата страница във Facebook! Там ще намерите много красиви бебешки снимки и сърдечни истории, споделени от майките и татковците от нашата общност. Имаме и много вълнуващи състезания и подаръци, в които да се включите!